Burse de performanta pentru tinerii sportivi

Fundatia Olimpica Romana si Allianz-Tiriac Asigurari lanseaza cea de-a 7-a editie a Programului Bursele de performanta Allianz-Tiriac, prin care vor fi acordate 30 de burse tinerilor care au obtinut rezultate exceptionale in activitatea sportiva si care au nevoie de sustinere financiara in drumul catre performanta.

Pentru a participa la acest Program va rugam sa descarcati Formularul de inscriere, sa il completati, semnati si scanati, iar ulterior sa il trimiteti pe e-mailul: office@fundatiaolimpica.ro sau vivien.vasile@fundatiaolimpica.ro, impreuna cu copia scanata/fotografiata a scrisorii de recomandare din partea antrenorului, semnata. Ambele documente trebuie sa aiba maxim 10 MB pentru a putea fi incarcate/transmise.

Perioada de inscriere: 7 martie 2022 – 7 aprilie 2022

Regulamentul Programului Bursele de Performanta Allianz-Tiriac Asigurari 2022-2023 poate fi descarcat de aici:

CALENDARUL PROGRAMULUI

7 martie – 7 aprilie 2022 – Perioada de inscriere aplicatii
8 aprilie – 15 aprilie 2022 – Jurizarea (Vor fi preselectati 30 de bursieri si 10 rezerve);
16 aprilie 2022 – Afisarea rezultatelor preliminarii pe site-ul www.fundatiaolimpica.ro si pe facebook-ul Fundatiei Olimpice Romane (cei 30 de bursieri preselectati, precum si cele 10 rezerve);
16 aprilie – 21 aprilie 2022 – Verificarea informatiilor depuse de castigatori;
21 aprilie – 29 aprilie 2022 – Incheierea contractelor de sponsorizare pentru fiecare bursier si validare castigatorilor;
2 mai 2022 – Anuntarea listei finale cu numele celor 30 de bursieri ai programului Bursele de Performanta Allianz – Tiriac 2022-2023

Formular de inscriere acordare burse 2022

Regulament Bursele de performanta editia 2022